full screen background image
 
Zoeken...
Stedentrip New York

Stedentrip New York

Geschreven door: M. Hegeman
Tags: New York, Manhattan, Brooklyn Bridge

Stedentrip New York

New York is een stad waar je ieder moment van de dag kunt genieten van vele activiteiten en bezienswaardigheden. Deze stad heeft een enorme aantrekkingskracht bij Nederlanders, de stad bruist, slaapt nooit en heeft iets magisch.

De stad New York is de nummer 1 bestemming voor stedentrips ter wereld. Naast vele musea is lopen in de big city een bezienswaardigheid op zich. De belangrijkste bezienswaardigheden en activiteiten spelen zich voornamelijk af in het gebied van Manhatten. Ook voor shopaholics is de stad een paradijs; shop in Chinatown, Fith Avenue, Greenwich en Soho. Hier vind u vele grote winkelketens vollop luxe design winkels, grote warenhuizen en gezellige winkels. 

Door het goede metronetwerk is reizen naar de bezienswaardigheden in New York makkelijk. Iedereen kent het beroemde vrijheidsbeeld, TimesSquare, Central Park en het bekende Wallstreet. De skyline van New York kenmerkt zich door de immense wolkenkrabbers. Tot de belangrijkste bezienswaardigheden van New York behoren: Vrijheidsbeeld, The Empire State Building, Central Park, Times Square, Wallstreet en de mooie Brooklyn Bridge. 



Manhattan in New York staat bekend als de city that never sleeps. In deze timelapse video zien we de rustige kant van het mooie Manhattan..

Geplaats op 01/04/2015 19:52