full screen background image
 
Zoeken...
Spanje populair onder jongerenreizen

Spanje populair onder jongerenreizen

Geschreven door: B. Canfijn
Tags: jongerenbestemmingen, jongerenvakantie, jongerenvakantie spanje

Spanje populair onder jongerenreizen

Jongeren die op vakantie gaan zoeken voornamelijk vertier aan het water, uitgaansmogelijkheden en faciliteiten om te winkelen. Al jaren vormt de Spaanse kust daarbij een toevluchtsoord voor duizenden jongeren. Waarom jongeren massaal kiezen voor dit land?

In de eerste plaats is de zongarantie een belangrijke drijfveer voor jongeren om naar de Spaanse Costa`s te gaan. Plaatsen als Salou, Lloret de Mar en Blanes liggen recht aan het strand en hebben daarbij de nodige voorzieningen direct aan het strand. Ook aan wateractiviteiten schort het in deze gebieden niet.

Het uitgaansleven is het tweede dat jongeren naar deze plaatsen lokt. De straten en steegjes zijn bezaait met discotheken, bars en hippe clubs waar tot diep in de nacht kan worden doorgefeest. Dj`s vanuit de hele wereld geven hun shows en op diverse plaatsen vinden strandfeesten plaats. 24 uur per dag kan hier worden gefeest en gedanst.

Deze plaatsen springen handig in op de wensen van de jonge vakantiegangers. De vele winkels en boetiekjes zijn speciaal ingericht om de jonge toeristen te voorzien van trendy kleding, hippe sieraden en de nodige attributen om goed voor de dag te komen. De plaatsen langs de Spaanse kust hebben zich toegespitst op de wensen van de jongeren en zullen hierdoor nog lang een favoriete vakantiebestemming blijven onder feestende jongeren.

Geplaats op 19/08/2013 20:01