full screen background image
 
Zoeken...
De Nederlander kiest voor strandvakantie

De Nederlander kiest voor strandvakantie

Geschreven door: B. Canfijn
Tags: strandvakantie, canarische eilanden, spanje, turkije

De Nederlander kiest voor strandvakantie

Waar we aankomend jaar onze vakantie gaan doorbrengen? Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders massaal zullen kiezen voor een strandvakantie in landen waar de zongarantie het grootste is. Maar waar gaan de andere Europeanen dan heen in hun vakantie?

Het onderzoek laat zien dat Nederlanders massaal zullen kiezen voor de Canarische eilanden, de Spaanse Costa`s en de Turkse stranden. Het onderzoek laat zien dat er een groot verschil bestaat tussen de Europeanen, als het gaat om hun keuze voor vakantielanden. Waar Nederlander ver weg willen uit eigen land. Blijven Fransen en Turken over het algemeen juist wel binnen de eigen grenzen. Spanjaarden en Portugezen kiezen het liefst voor landen, waar ze veilig hun eigen taal kunnen spreken.

De Europese top 5
Uit het onderzoek is een Europese top vijf voortgekomen, waar Nederland ook verassend goed scoort als vakantieland. De reden daarvan kan zijn dat de faciliteiten en voorzieningen, die in ons land erg goed zijn, ook door vakantiegangers wordt gewaardeerd.  De overige landen in de top vijf zijn Spanje, Italië, Frankrijk en Turkije.

Playa del Ingles
Strand van de populaire vakantiebestemming Playa del Ingles in Gran Canaria

Geplaats op 22/08/2013 20:39