full screen background image
 
Zoeken...
De 5 beste vakantie bestemmingen voor 2015

De 5 beste vakantie bestemmingen voor 2015

Geschreven door: M.Hegeman
Tags: Travelers Choice awards, vakantiebestemmingen 2015

Heb jij nog geen vakantieplannen voor het jaar 2015? In dit artikel geven wij een opsomming van de 5 topbestemmingen voor 2015, samengesteld door mede reizigers. Reis website TripAdvisor geeft de uitslag van de door haar georganiseerde Travelers Choice awards. Na het lezen van dit artikel kun je niet wachten op op reis te gaan naar deze mooie bestemmingen.

1. Marrakech - Marokko

Door reisgenoten uitgekozen tot de nummer 1 vakantiebestemming voor 2015. Dit is het jaar voor deze kleurrijke gezellige levendige stad. De stad heeft een modern en historisch stadsbeeld, wat Marrakech een prachtige vakantiebestemming maakt. Geniet van het lekkere eten en de gezellige terasjes. Marrakech is een stad van veelzijdigheid en niet voor niets gekozen tot nummer 1 vakantiebestemming voor 2015.

2. Siem Raep - Cambodja

De voor vele onbekende stad Siem Raep in Cambodja is sinds kort een hele populaire vakantiebestemming. Nabij deze plaats vind je de bekende tempels van Angor, de volgens vele mooiste en tevens grootste temple ter wereld. Naast mooie bezienswaardigheden heeft deze stad ook een bruisend nachtleven en vele leuke restaurantjes. Deze verzameling van kenmerken maakt van Siem Raep een pracht vakantiebestemming.

3. Istanbul - Turkije

Istanbul is hot, deze stad behoort tot de populairste stedentrip bestemmingen van Europa. Deze bruisende metropool heeft een rijke historie met vele bezienswaardigheden en een gezellig centrum. Ontdek het trendy nachtleven, de moderne winkelcentra en de grote Grand Bazaar en ervaar de magie van deze stad. Deze veelzijdigheid maakt Istanbul een wereldbestemming.


4. Hanoi - Vietnam

Hanoi, is de indrukwekkende hooofdstad van Vietman. Deze populaire bestemming is levendig en heeft een bijzonder straatbeeld. Deze stad van uitersten heeft vanwege haar verleden vele contrasten. Dit uit zich in vele Vietnamese bouwerken en tal van koloniale bouwerken die voortkomen uit het tijdperk dat de fransen in Vietnam aan de macht waren. Dit alles maakt Hanoi speciaal en mooi.

5. Praag - Tsjechië

Praag wordt door velen gezien als het Parijs van Oost Europa. Deze prachtige stad gelegen aan de rivier de Donau behoort tot de mooiste steden van Europa. In Praag vind je een grote hoeveelheid aan prachtige historische gebouwen, die een prachtig straatbeeld vormen. Ervaar het prachtige stadsbeeld en loop over de wereldberoemde Karelsbrug. Praag is een top bestemming voor een mooie stedentrip.

Geplaats op 01/04/2015 20:57